Fysiotraining

Personal training gegeven door fysiotherapeuten

Heeft u een druk bestaan en daardoor weinig tijd om te sporten? Dan is fysiotraining aan huis of in het park iets voor u! U zult verstelt staan wat voor vele oefeningen er allemaal wel niet mogelijk zijn bij u thuis of in het park. fysiotraining is een vorm van personal training alleen dan een stuk professioneler.

Sporten met een fysiotherapeut zorgt ervoor dat de kans op het oplopen van blessures klein is. Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het inschatten van zulke risico’s. Mochten er toch klachten optreden dan bent u direct in goede handen. Mocht je net gerevalideerd zijn van een blessure dan raden wij u aan om te blijven sporten. En met wie kan dat nou beter dan met de fysiotherapeut? Wij passen onze oefenschema’s aan op uw fysieke gesteldheid.

  • Doordat we gebruiken maken van een oefen app kunnen wij u op afstand verder helpen.
  • Wij komen frequent langs op locatie en maken doelen waar we naartoe kunnen werken.

Ook zijn wij gespecialiseerd in hoe men het beste fit kunnen worden en blijven. Door een training samen te stellen die ingesteld is op jouw trainingsniveau kunnen wij vanuit daar doelen samenstellen en daar vervolgens naar toe werken.

Op deze manier creëren wij een perfecte combinatie waardoor er preventief aan blessures gewerkt wordt maar hoe u ook fit blijft. Wat wilt u nog meer?

Fysiotraining aan huis

  • Wij maken een oefenschema die u thuis kunt uitvoeren.
  • 60 minuten = €75

Fysiotraining in het park

  • In de buiten sportscholen in het park kunnen wij alle attributen inzetten om u zo goed mogelijk te begeleiden.
  • 60 minuten = €75

WhatsApp chat
© Fysio2You 2020
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.