Over Fysio2You

Wij kunnen u op verschillende locaties helpen

Werk en kantoor

Laat onze fysiotherapeut langskomen op kantoor en ervaar het gemaak

Lees meer

Hotel

Op zoek naar een fysio tijdens uw verblijf in een hotel? Wij zijn flexibel en deskundig.

Lees meer

Thuis

Blijf zitten waar u zit en wij komen langs bij u thuis

Lees meer

Heeft u het vaak te druk?  Of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet makkelijk langs een fysiotherapeut kan gaan? Bent u door uw enkel of rug gegaan? Dan hebben wij hier een oplossing voor. Wij brengen namelijk de fysiotherapiepraktijk naar u!

Fysio2You levert fysiotherapie met dry needling voor u aan huis, op kantoor en in het hotel. Ons streven is altijd om zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn na het maken van een afspraak. Later kan natuurlijk ook altijd. Wij zijn actief in heel Amsterdam en ook in omliggende plaatsen. Doordat we mobiel zijn kunnen we echt overal mensen behandelen!

Thuis oefenen

Wij nemen een behandelbank met ons mee met de benodigde meet en behandelmaterialen

Wilt u liever geen fysiotherapie aan huis maar gewoon in de praktijk? Wij werken samen met de volgende fysiotherapie praktijk:

AmstelFysio
Fysiotherapie, testen en training
Amstelstraat 22
1017 DA Amsterdam

Wat zeggen anderen?

Op wintersport mijn enkel gebroken. Bij thuiskomst een fantastische behandeling gehad van Fysio2You. Heel fijn dat ze thuis komen behandelen.

Lars de Groene

Fysio 2you
In 1 woord geweldig…zelfs tel.nazorg😁
Komt afspraak na en is een kunstenaar.
Hij heeft mij geweldig geholpen.

Martijn Wildschut

Na mijn zwangerschap had ik in de eerste weken last van mijn onderrug. Olivier kwam aan huis en heeft mij fantastisch geholpen. Zijn oprechte aandacht en deskundigheid hebben mij door de lichamelijke pijntjes na de bevalling geholpen 🙂 Vervolgens is hij mijn personal trainer geworden en was ik binnen no time weer fit en in shape! Een aanrader voor iedere vrouw na de zwangerschap!

Jennifer Coffeng

Dit weekend was ik door mijn enkel gegaan en voelde gelijk dat het fout was, waarop ik een bericht stuurde naar Olivier van Fysio2You. Diezelfde middag stond hij nog op de stoep en heeft mij gelijk behandeld en ingetapet. Ook gaf hij me gelijk een aantal oefeningen die ik kon doen wanneer de pijn weg was. De volgende dag was de pijn al grotendeels weg en ik denk dat ik door de snelle behandeling op zeer korte termijn weer verder kan met sporten. Dit is sowieso een aanrader maar zeker voor mensen die in het weekend een blessure oplopen of doordeweeks niet naar de fysio kunnen, want Fysio2You komt gewoon naar jou toe (voor een zeer redelijke prijs)! Duizend maal dank!!!

Jordan Hoes

Ik kon niet terecht bij mijn eigen fysiotherapeut maar ik had wel acute nekklachten. Ik was radeloos en besloot op het internet te zoeken naar een beschikbare fysiotherapeut. Ik kwam uit bij fysio2you en hij kwam ook nog eens aan huis met dryneedling specialisatie, net wat ik nodig had! Ik heb een dryneedling behandeling gekregen en mijn nek en schouders zijn direct ontspannen en vrij van pijn. Heel professioneel en vriendelijk kortom een fijne ervaring. Dank je fysio2you !!

Naomi Fos

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019