Over Fysio2You

Fysio2You levert fysiotherapie met dry needling voor u aan huis, op kantoor en in het hotel. Ons streven is altijd om zo snel mogelijk op locatie aanwezig te zijn na het maken van een afspraak. Later kan natuurlijk ook altijd. Wij zijn actief in heel Amsterdam en ook in omliggende plaatsen. Doordat we mobiel zijn kunnen we echt overal mensen behandelen!

Thuis oefenen

Wij nemen een behandelbank met ons mee met de benodigde meet en behandelmaterialen

Onze therapeuten

Olivier Boon

 • Eigenaar en oprichter Fysio2You.
 • Affiniteiten met sporten zoals: Hockey, voetbal, tennis, skiën, golfsurfen,
  hardlopen, fitness, schaatsen en zeilen.
 • Internationale fysiotherapie ervaring.
 • Fysiotherapeut met als specialisatie dryneedling.
 • Gespecialiseerde fysiotherapeut voor aan huis.
 • Gespecialiseerd in het behandelingen van acute fysiotherapeutisch gerelateerde klachten zoals acute rug-nekklachten, verzwikte enkels etc

Niels Tuijl

 • Algemeen fysiotherapeutische behandelingen.
 • Verantwoordelijk voor eigen agenda en bijbehorende administratie van patiënten op Intramed en Fysioroadmap met eisen van een Plus praktijk.
 • Opzetten en uitbreiden van verschillende beweeggroepen. Denk aan pilates, knie- en ruggroepen.
 • Het behandelen van zowel reguliere patiënten als topsporters.
 • Affiniteiten met sporten zoals: Hockey, voetbal, tennis, skiën, windsurfen, hardlopen
 • Gespecialiseerde fysiotherapeut voor aan huis.
 • Gespecialiseerd in het behandelingen van acute fysiotherapeutisch gerelateerde klachten zoals acute rug-nekklachten, verzwikte enkels etc.

Wat zeggen anderen?

Couldn’t leave home due to back pain (disc hernia). Came to me in an hour and helped immediately. Helped me get well enough to be even able to walk downstairs to get to doctors. Has helped me through a difficult period, and now I’m so, so much better and so thankful.

Jerry Walsch Skelly

Dit weekend was ik door mijn enkel gegaan en voelde gelijk dat het fout was, waarop ik een bericht stuurde naar Olivier van Fysio2You. Diezelfde middag stond hij nog op de stoep en heeft mij gelijk behandeld en ingetapet. Ook gaf hij me gelijk een aantal oefeningen die ik kon doen wanneer de pijn weg was. De volgende dag was de pijn al grotendeels weg en ik denk dat ik door de snelle behandeling op zeer korte termijn weer verder kan met sporten. Dit is sowieso een aanrader maar zeker voor mensen die in het weekend een blessure oplopen of doordeweeks niet naar de fysio kunnen, want Fysio2You komt gewoon naar jou toe (voor een zeer redelijke prijs)! Duizend maal dank!!!

Jordan Hoes

Ik kon niet terecht bij mijn eigen fysiotherapeut maar ik had wel acute nekklachten. Ik was radeloos en besloot op het internet te zoeken naar een beschikbare fysiotherapeut. Ik kwam uit bij fysio2you en hij kwam ook nog eens aan huis met dryneedling specialisatie, net wat ik nodig had! Ik heb een dryneedling behandeling gekregen en mijn nek en schouders zijn direct ontspannen en vrij van pijn. Heel professioneel en vriendelijk kortom een fijne ervaring. Dank je fysio2you !!

Naomi Fos

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2018