Fysiotherapie op kantoor / werk

Zit u ook lange dagen alleen maar achter uw bureau? Of moet u voor uw werk de hele dag staan?

Wij zien het vaak gebeuren dat mensen veel klachten krijgen door de hele dag in dezelfde houding te werken. Fysio2You is gespecialiseerd in het behandelen van uw klachten op kantoor in Amsterdam. We zijn voorzien van de juiste materialen en komen snel naar u toe!

Een unieke service tegen ziekteverzuim voor uw bedrijf

Bootcamps

Werkplek check

Inloop afspraken

Bootcamps 
Onze samenleving is ingedeeld om de hele dag achter een bureau zittend werk te doen. Maar hier zijn onze lichamen niet voor gemaakt. Dit zijn meer gemaakt voor beweging. Daarom is het van belang dat naast de velen werkuren er ook genoeg aan gesport blijft worden. Neem contact met ons op voor het organiseren van een bootcamp voor jullie bedrijf. Meer informatie over onze bootcamps klik dan hier.

Werkplek check
Gedurende de tijd dat we dan toch achter ons bureau zitten is het van belang dat we dit ook goed doen. Hiervoor kunnen wij al jullie werknemers op maat checken door een gehele screening van de werkplek. Neem contact op voor meer informatie en een eventuele offerte.

Inloop afspraken
Wij kunnen ook een fysiotherapeut laten langskomen voor inloop afspraken. Dit kan voor zowel fysiotherapie als massages. Dit kunnen wij aanbieden met regelmaat maar ook eenmalig. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Bedrijven waarmee wij samenwerken 

Afbeeldingsresultaat voor tribes logoAfbeeldingsresultaat voor flexport logo

Afbeeldingsresultaat voor indeed

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31850041428.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2021
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.