Train save

Verantwoord sporten met de fysiotherapeut

Sporten met een fysiotherapeut zorgt ervoor dat de kans op het oplopen van blessures klein is. Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het inschatten van zulke risico’s. Mochten er toch klachten optreden dan ben je direct in goede handen. Mocht u net gerevalideerd zijn van een blessure dan raden wij u aan om te blijven sporten. En met wie kan dat nou beter dan met de fysiotherapeut? Wij passen onze oefenschema’s aan op uw fysieke gesteldheid.

  • Doordat we gebruiken maken van een oefeningen app kunnen wij u op afstand verder helpen.
  • Wij komen frequent langs op locatie en maken doelen waar we naar toe kunnen werken.

Personal Training aan huis

  • Wij maken een oefenschema die u thuis kunt uitvoeren.
  • 1 uur = €75

Personal training in het park

  • In de buiten sportscholen in het park kunnen wij alle attributen inzetten om u zo goed mogelijk te begeleiden.
  • 1 uur = €75

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

Onze therapeuten

Olivier Boon

Olivier is de eigenaar en oprichter van Fysio2You. Als specialisatie kan hij u helpen met dry needling. Daarnaast is hij gespecialiseerd in fysiotherapie behandelingen aan huis. Door zijn internationale fysiotherapie ervaring in Australië en door zijn ondernemende kwaliteiten bent u bij hem in goede handen. Zie meer. 

Thijs Morreau

Thijs is mede- eigenaar van Fysio2Bootcamp. Daarnaast is hij zelfstandig fysiotherapeut. Vroeger heeft Thijs op hoog niveau gevoetbald. Hierbij is zijn passie voor de fysiotherapie ontstaan. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan in de ziekenhuisfysiotherapie (AMC Amterdam).

Jip Lohle

Jip is één van de fysiotherapeuten bij Fysio2You. Hij is een sportieve fysiotherapeut die goed kan tennissen, golfen, hockeyen en voetballen. Hij is een osteopaat in opleiding die internationale fysiotherapie ervaring in een revalidatie kliniek in Spanje heeft opgedaan. Hij zorgt ervoor dat u dat extra stapje verder gaat bereiken.

Niels Tuijl

Niels is één van de fysiotherapeuten bij Fysio2You. Hij heeft een waanzinnige stage gelopen bij het Papendal olympisch training centrum. Hij heeft veel ervaring in het opzetten en uitbreiden van verschillende beweeggroepen. Denk aan pilates, knie- en ruggroepen. Door zijn sportieve ervaring zorgt hij ervoor dat u snel weer in beweging bent.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019