Ontspanningsmassage aan huis

 

Omdat u het heeft verdient!

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

Een ontspanningsmassage die is bedacht om onder de stress die ons dagelijkse leven met ons mee brengt tussen uit te komen. U kent het wel deadlines, kinderen en sociale verplichtingen. Wanneer komen we nou nog aan onze ontspanning toe? Vaak hebben we niet eens tijd om door al die drukte ons zelf wat ontspanning te gunnen. Dit probleem is opgelost. U kunt een fysiotherapeut laten langskomen die voor deze ontspanningsmassage kan zorgen.   Waarom de fysiotherapeut en niet gewoon de masseur? De fysiotherapeut heeft meer kennis over het lichaam dan een masseur. Zo doen wij ook een kleine intake zodat we aandoeningen of andere blessures uitsluiten. Hierdoor bent u in veilige handen en voorkomen we hiermee dat u klachten krijgt door de massage. Mochten er toch andere klachten of blessures aanwezig zijn dan bent u alsnog op het juiste adres doordat wij beschikken over de goede fysiotherapeuten.

 

Wat wij sowieso aanraden is om altijd je door iemand te laten masseren die hierin goed opgeleid is. Dus stap nooit zomaar een vage massagesalon naar binnen. Maar laat je altijd masseren door of een masseur of nog beter door een fysiotherapeut! Zie bron voor meer informatie over foute massagesalons: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1479661/ga-met-serieuze-kwaal-naar-opgeleide-masseur?utm_source=google&utm_medium=organic. Wat is een ontspanningsmassage? Bij een ontspanningsmassage is het de bedoeling dat u het ook als ontspannen ervaart. Bij bijvoorbeeld een sportmassage of triggerpointmassage is dit wel anders. Dan kunt u nog wel eens wat pijn aan de spieren ondervinden. Dit zorgt vervolgens wel weer voor een goed herstel van de spieren.

 

Bij een ontspanningsmassage zullen we een combinatie toepassen van spier en huideffleurages. De afvalstoffen zullen naar het hart worden toegevoerd en u zult volledig tot rust komen. In de meeste gevallen zullen de rug, schouders en nek worden losgemaakt. Mochten er andere spieren zijn die u ook graag gemasseerd wilt hebben dan is hier uiteraard de mogelijkheid toe.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019