Massage aan huis

Wij van Fysio2you leveren tegenwoordig ook massages aan huis! Wij snappen dat u niet altijd tijd heeft om of naar de fysio of naar een massagetherapeut te gaan. Dit terwijl u misschien wel klachten heeft. Zo kan het zijn dat u net van een lange vlucht thuiskomt en erg last heeft van stijfheid in uw nek. Dit wilt u niet de volgende dag meenemen naar u werk. U wilt natuurlijk het liefst iemand die even snel langs komt om het allemaal weer soepel te krijgen.

Daarom leveren wij op het moment drie soorten massages aan:

  • Sportmassages
  • Bindweefselmassages
  • ontspanningsmassages

Wat ons speciaal maakt is dat wij mobiel zijn. Wij hebben meerdere fysiotherapeuten in dienst die allemaal stuk voor stuk goed zijn ingelezen in de menselijke anatomie. Deze fysiotherapeuten beschikken over een grote rugzak met alle benodigde middelen zoals een behandelbank. Door deze rugzak kunnen zij op de fiets overal komen. Zo kunt u vrijwel overal een massage van een fysiotherapeut krijgen. Zolang wij een behandeltafel kunnen neerzetten en de benodigde privacy gecreƫerd kan worden, kunnen wij overal werken.

Aan onze massages zijn ook andere voordelen gebonden. Zo wordt u gemasseerd door een fysiotherapeut. Dit betekent dat u gemasseerd wordt door iemand die de anatomie van de mens goed kent en begrijpt. Dit heeft het voordeel dat de therapeut enerzijds effectief de spieren kan losmaken en anderzijds bepaalde onderliggende klachten of aandoeningen snel kan herkennen. Wij zullen ook altijd voor de zekerheid een screening uitvoeren. Op deze manier proberen we u ook te behoeden voor langdurige klachten die voortkomen uit een onderliggend probleem.

Dus als u last heeft van stijfheid door lange uren op kantoor of stress, wacht dan niet langer. Contacteer ons via de website, e-mail of per telefoon. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Dit kan zelfs vaak nog dezelfde dag zijn! Dan komt er een fysiotherapeut bij u langs die ten eerste effectief te werk gaat en ten tweede u meteen screent op eventuele fysiotherapeutische klachten. En dit alles op locatie!

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019