Bindweefselmassage aan huis

Omdat u het verdient!

 

Bij een bindweefselmassage wordt er niet direct druk op de spieren uitgeoefend maar gaat het om de bindweefsellaag. Deze laag bevindt zich tussen de huid en de spier. Bij deze massage worden er huideffleurages toegepast en verschillende huid oppaktechnieken. Deze massage zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Deze vorm van massage wordt gebruikt ter ontspanning maar ook bij krampen, stress of lichamelijke klachten.

Een bindweefselmassage is niet voor iedereen altijd even prettig. Dit verschilt uiteraard per persoon. Het gaat met name om de efficiëntie en de ervaring die u na de massage ervan ondervindt.   Hoe gaat het in zijn werk? De fysiotherapeut komt bij u langs op locatie en is voorzien van een behandeltafel. Voordat we beginnen met de bindweefselmassage doen we eerst even een intake. De fysiotherapeut is op dit gebied gespecialiseerd in het screenen van het menselijk lichaam. Dit gebeurd zowel mondeling als me bewegingsonderzoek. Zo kan er goed bepaald worden of u baat heeft bij deze massage. Zo worden ook andere eventuele aandoeningen uitgesloten. Dit zorgt voor wat meer veiligheid tijdens de massage in plaats van dat we gewoon zomaar beginnen.   Waarom de fysiotherapeut en niet gewoon de masseur? Zoals erin het vorige stukje tekst al beschreven werd kan de fysiotherapeut beter screenen of er andere complicaties gaande zijn. Dit zorgt voor meer veiligheid en meer professionaliteit. Daarnaast kunnen wij u ook helpen mocht u personal training of fysiotherapie kunnen gebruiken. Wat wij zeker afraden is om u door iemand te laten masseren die hier helemaal niet voor gediplomeerd is. Zie het volgende artikel: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1479661/ga-met-serieuze-kwaal-naar-opgeleide-masseur?utm_source=google&utm_medium=organic.

Bindweefselmassage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag. Deze laag bevindt zich tussen de huid en de spieren Door de huid op te pakken, te rollen en lichte strijkkingen uit te voeren wordt het bindweefsel gestimuleerd, de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak én kwaliteit van collageen en elastine gestimuleerd. Deze behandelmethode wordt daarnaast ook ingezet voor het verbeteren van de zuurstoftoevoer, de doorbloeding van de huid, de stofwisseling en de huidconditie. Tijdens het uitvoeren van bindweefselmassages wordt het onderhuids bindweefsel aan de hand van verschillende technieken gemasseerd, waardoor de zenuwen in een bepaalde zone worden geprikkeld. Tijdens de behandeling neemt de spanning in het bindweefsel en de spieren af en wordt de huid losser. Deze massage werkt goed bij:

 • pijn of kramp
 • stress en stress gerelateerde klachten
 • rug- en nekklachten
 • Cellulites
 • Striae
 • Bijzonderheden

Na een bindweefselmassage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken. stress en stress gerelateerde klachten

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak online.

Voor vragen of het maken van een spoed afspraak bel of WhatsApp naar +31850041428

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

WhatsApp chat
 • Heeft mijn vader snel kunnen helpen!

  thumb Ilias Bel Hach
  oktober 9, 2022

  Nadat ik op zondagochtend wakker werd met een helse pijn in mijn schouder was ik met spoed op zoek naar een fysiotherapeut, die ervaring heeft met dry needling. In mijn zoektocht kwam ik Fysio2You tegen. Ik stuurde Olivier een berichtje en binnen 20 minuten stond hij bij mij op de stoep. Ik heb een hele goede behandeling gehad, die mijn klachten verlichtte. Ik kan Olivier van harte aanbevelen!

  thumb Amal Whyte
  oktober 2, 2022

  Echt de beste fysio ever! Als arts kan ik Olivier van harte aanraden, super vriendelijk en kundig!

  thumb Tarik Lachkar
  september 16, 2022
 • Faidon is a wizard! It was my first “back incident” and I was at a total loss. After an urgent appointment request, Faidon was in touch and at my place within the hour. In another hour my back underwent a complete transformation. Plus he taught me taught me some exercise basics to strengthen everything moving forward. He was also a fun guy to work with and made me feel super comfortable about the whole situation.

  thumb Liz Hendriksen
  juli 16, 2022

  Olivier has helped me out twice now with sudden back pains. Both times he almost immediately replied to my messages through Whatsapp and helped me out at home on very short notice. Besides fast service he also made my back pain issue much more bearable and eventually go away. Couldn't be happier with his service!

  thumb Tosca Wiedenhof
  juni 16, 2022

  I had a very good experience with Fysio2You. Olivier is very friendly and skilled. I was given treatment at my house plus exercises to do on my own, and I really felt a big improvement. Can recommend!

  thumb Annemette Matthiessen
  mei 16, 2022
 • Snelle, kordate service. Olivier is zeer professioneel! Olivier is a strong professional. Making an appointment was a piece of cake.

  thumb Natascha van der Zwaan
  mei 16, 2022

  Oliver is friendly and offers great service! Highly recommend 👌🏼

  thumb Kshvir Misser
  april 13, 2022

  Great service and super flexible staff!

  thumb Alejandra Charrabe Ciacci
  april 6, 2022
© Fysio2You 2022
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.