Bindweefselmassage aan huis

Omdat u het verdient!

 

Bij een bindweefselmassage wordt er niet direct druk op de spieren uitgeoefend maar gaat het om de bindweefsellaag. Deze laag bevindt zich tussen de huid en de spier. Bij deze massage worden er huideffleurages toegepast en verschillende huid oppaktechnieken. Deze massage zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Deze vorm van massage wordt gebruikt ter ontspanning maar ook bij krampen, stress of lichamelijke klachten.

Een bindweefselmassage is niet voor iedereen altijd even prettig. Dit verschilt uiteraard per persoon. Het gaat met name om de efficiëntie en de ervaring die u na de massage ervan ondervindt.   Hoe gaat het in zijn werk? De fysiotherapeut komt bij u langs op locatie en is voorzien van een behandeltafel. Voordat we beginnen met de bindweefselmassage doen we eerst even een intake. De fysiotherapeut is op dit gebied gespecialiseerd in het screenen van het menselijk lichaam. Dit gebeurd zowel mondeling als me bewegingsonderzoek. Zo kan er goed bepaald worden of u baat heeft bij deze massage. Zo worden ook andere eventuele aandoeningen uitgesloten. Dit zorgt voor wat meer veiligheid tijdens de massage in plaats van dat we gewoon zomaar beginnen.   Waarom de fysiotherapeut en niet gewoon de masseur? Zoals erin het vorige stukje tekst al beschreven werd kan de fysiotherapeut beter screenen of er andere complicaties gaande zijn. Dit zorgt voor meer veiligheid en meer professionaliteit. Daarnaast kunnen wij u ook helpen mocht u personal training of fysiotherapie kunnen gebruiken. Wat wij zeker afraden is om u door iemand te laten masseren die hier helemaal niet voor gediplomeerd is. Zie het volgende artikel: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1479661/ga-met-serieuze-kwaal-naar-opgeleide-masseur?utm_source=google&utm_medium=organic.

Bindweefselmassage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag. Deze laag bevindt zich tussen de huid en de spieren Door de huid op te pakken, te rollen en lichte strijkkingen uit te voeren wordt het bindweefsel gestimuleerd, de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak én kwaliteit van collageen en elastine gestimuleerd. Deze behandelmethode wordt daarnaast ook ingezet voor het verbeteren van de zuurstoftoevoer, de doorbloeding van de huid, de stofwisseling en de huidconditie. Tijdens het uitvoeren van bindweefselmassages wordt het onderhuids bindweefsel aan de hand van verschillende technieken gemasseerd, waardoor de zenuwen in een bepaalde zone worden geprikkeld. Tijdens de behandeling neemt de spanning in het bindweefsel en de spieren af en wordt de huid losser. Deze massage werkt goed bij:

 • pijn of kramp
 • stress en stress gerelateerde klachten
 • rug- en nekklachten
 • Cellulites
 • Striae
 • Bijzonderheden

Na een bindweefselmassage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken. stress en stress gerelateerde klachten

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak online.

Voor vragen of het maken van een spoed afspraak bel of WhatsApp naar +31850041428

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

WhatsApp chat
 • I had a major problem with my back after an injury playing rugby. I wasn’t able to move without severe pain. After calling Olivier he was at my house within 30 minutes. After putting me into some stretches and massaging parts of my back for mobility, I instantly felt better. He also gave me some easy to follow stretches to help movement over the following few days. Lastly, Olivier messaged every day to check on my progress. He’s a true professional and a really nice guy - I highly recommend him.

  Alex Munk Avatar Alex Munk
  februari 3, 2023

  This is the kind of customer-centric business that you are happy exists, especially when you are in pain and can't leave the house. I contacted them via Whatsapp for an emergency session, and Oliver was at my place two hours later. He was friendly, professional and kind. He massaged my twisted ankle, bandaged it, and gave me his recommendations for the next few days.

  Amin J Avatar Amin J
  december 16, 2022

  Had shoulder surgery, he did a great job putting me back on track, I still see him sometimes for any problems I have.

  Matteo Ferrante Avatar Matteo Ferrante
  december 16, 2022
 • Tijdens een Thaise sport massage heeft er een masseur net iets te hard kracht gezet op mijn onderrug (toen zij erover heen liep..), en hierdoor kon ik paar dagen later amper lopen. Gelukkig had Olivier diezelfde dag nog tijd om mij te behandelen met dry-needling. En dit had fantastisch resultaat! Dank voor de goede service en tot snel.

  Hein Meurer Avatar Hein Meurer
  december 16, 2022

  Heeft mijn vader snel kunnen helpen!

  Ilias Bel Hach Avatar Ilias Bel Hach
  oktober 9, 2022

  Nadat ik op zondagochtend wakker werd met een helse pijn in mijn schouder was ik met spoed op zoek naar een fysiotherapeut, die ervaring heeft met dry needling. In mijn zoektocht kwam ik Fysio2You tegen. Ik stuurde Olivier een berichtje en binnen 20 minuten stond hij bij mij op de stoep. Ik heb een hele goede behandeling gehad, die mijn klachten verlichtte. Ik kan Olivier van harte aanbevelen!

  Amal Whyte Avatar Amal Whyte
  oktober 2, 2022
 • Echt de beste fysio ever! Als arts kan ik Olivier van harte aanraden, super vriendelijk en kundig!

  Tarik Lachkar Avatar Tarik Lachkar
  september 16, 2022

  Echt de beste fysio ever! Als arts kan ik Olivier van harte aanraden, super vriendelijk en kundig!

  T. L. Avatar T. L.
  september 16, 2022

  Faidon is a wizard! It was my first “back incident” and I was at a total loss. After an urgent appointment request, Faidon was in touch and at my place within the hour. In another hour my back underwent a complete transformation. Plus he taught me taught me some exercise basics to strengthen everything moving forward. He was also a fun guy to work with and made me feel super comfortable about the whole situation.

  Liz Hendriksen Avatar Liz Hendriksen
  juli 16, 2022
© Fysio2You 2024
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.