Olivier Boon

Hoi, ik ben Olivier Boon, de eigenaar en oprichter van Fysio2You. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik in 2016 afgerond aan de ‘Thim van der Laan internationale hogeschool voor Fysiotherapie’. Ik ben deze studie gaan volgen door mijn levenslange belangstelling voor sport, maar ook door mijn passie voor het coachen van andere mensen in sportieve vaardigheden. De internationale hogeschool heeft mij vrij veel vrijheid gegeven waardoor ik mij ook op andere terreinen heb kunnen ontplooien. Zo heb ik 20 weken, als fysiotherapeut in opleiding, stage gelopen in Sydney bij ‘Rouse Hill Physiotherapy & Sport Injuries’. Hier heb ik mogen werken voor een professioneel honkbalteam genaamd de ‘Sydney Blue Sox Baseball’. Ik heb dit team bijgestaan terwijl zij door heel Australië trokken om wedstrijden te spelen. Ik ben heel blij dat ik deze stage heb kunnen volgen. Australië staat namelijk bekend als een koploper op het gebied van fysiotherapeutische kennis.

Naast deze sportieve ervaringen heb ik ook ervaring in andere specialisaties opgedaan.

Zo heb ik ervaring met de volgende klachten:

  • beroerte klachten

  • COPD klachten

  • spier- en gewrichtsklachten door een herhaalde belasting

Ik heb ook ervaring met verschillende revalidatie trajecten. Zoals de revalidatie na een operatie aan de schouder of het herstel bij een voorste kruisband operatie, verzwikte enkels, knie en overbelastingsblessures. Ik streef ernaar om mij op zoveel mogelijk terreinen binnen de fysiotherapie up-to-date te houden. Dit zorgt er namelijk voor dat ik u met gedrevenheid, enthousiasme en kennis van zaken kan helpen bij al uw problemen.

Verder ben ik met mijn bedrijf al vaker in de media geweest. Hierdoor ben ik bekend van: Dragons’Den, Het Parool, AD, Medisch ondernemen, Elsevier Weekblad, Arts en Auto en Hello Zuidas.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak online.

Voor vragen of het maken van een spoed afspraak bel of WhatsApp naar +31850041428

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

WhatsApp chat
© Fysio2You 2021
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.