Fysiotherapie thuis

Heeft u het vaak te druk? Heeft u geen tijd om uw huis te verlaten, of bent u nooit thuis? Of zijn er andere omstandigheden waardoor u niet makkelijk langs een fysiotherapeut kan gaan? Dan hebben wij hier een oplossing voor. Wij brengen namelijk de fysiotherapiepraktijk naar u!

Fysio2You is gestart sinds december 2017 en is inmiddels actief binnen en buiten Amsterdam. In Amsterdam wordt er gebruikgemaakt van de bakfiets en daarbuiten van de Fysio2You auto. Wij proberen altijd zo snel mogelijk bij u op locatie aanwezig te zijn. Hierdoor proberen wij ervoor te zorgen dat u weinig tijd kwijt bent aan een behandeling fysiotherapie.

Wij zijn voorzien van een behandelbank, test materiaal, oefenmateriaal en behandelspullen. Voordat we kunnen beginnen met behandelen zullen we moeten beginnen met een intake. Als er geen bijzonderheden worden gevonden gaan we door naar het onderzoek en vervolgens kunnen we overgaan op behandelen. Wij zijn voorzien van de nieuwste fysiotherapeutische kennis en zullen er alles aan doen u van uw klachten af te helpen.

Onderaan de pagina kunt u zien waar wij allemaal komen in Nederland. Als uw woonplaats niet vermeld staat maar u vraagt zich toch af of wij naar u toekomen dan kunt u contact met ons opnemen.

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2021
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.