Fysiotherapie Zaandam

Fysiotherapie in Zaamdam
Wij zijn zowel in Amsterdam als in Zaandam actief met Fysio2You. Doordat wij beschikken over zowel een auto als een fiets kunnen wij mooi schakelen door mensen zowel binnen als buiten Amsterdam te helpen. Zaandam is gelukkig in de buurt. Wij doen ons best om zo snel mogelijk bij u te zijn. Wij staan voor flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit. Door onze creatieve manier van werken kunnen wij veel voor u betekenen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en zijn ook in avond beschikbaar.

Wij hebben u veel te bieden, zo ziet u onderaan de pagina over welke specialisaties wij beschikken. Dit is nog lang niet alles dus mocht u vragen hebben over onze behandelmogelijkheden stel die dan gerust. Wij zien verschillende soorten klachten zoals runners knee, tennisarm, golfersarm, frozen shoulder en andere langdurige schouderklachten. Toch worden wij het vaakst ingeschakeld voor acute klachten zoals mensen die door hun rug gaan of de nek die ineens vast schiet. Wij zijn ook goed in het helpen bij dit soort problemen.

Wij bieden hands-on behandelingen zoals triggerpoint massage, mulligan technieken en
dry needling. Uiteraard meten we altijd vooraf en na de behandeling wat het resultaat is van onze therapie. Verder bestaan onze behandelingen uit oefentherapie zowel binnen als buiten. Met name als u weer bijna klaar bent uw gewenste sport uit te voeren dan kan het nuttig zijn om de therapie buiten voort te zetten.

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee.

Aan huis
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019