Fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam

Met Fysio2You leveren wij fysiotherapie op locatie in heel Rotterdam. wij zijn voorzien van een uitklapbare behandelbank en proberen u zo snel mogelijk te helpen. Wij kunnen u met regelmaat helpen maar ook met spoed wanneer u acute klachten heeft. Dit kunnen nek-schouderklachten zijn. Of wanneer u door uw enkel of rug bent gegaan.

Wij beschikken over meerdere fysiotherapeuten waardoor  wij snel kunnen handelen en u van de juiste zorg kunnen voorzien.

Hotels

Fysio2You kan ook naar jouw hotel komen en met spoed uw gasten van een behandeling voorzien. Wij zien vaak mensen die door hun rug gaan of die hun nek niet meer kunnen bewegen. Denk hierbij aan mensen die op zakenreis zijn maar ook toeristen die een lange vlucht achter de rug hebben. Wij komen met een uitklapbare behandelbank naar uw hotel en voorzien uw gast van de beste service op locatie.

 

Performance Guys

In samenwerking met Performance Guys zijn wij in Rotterdam met Fysio2You gestart. Door deze samenwerking kunnen wij u van fysiotherapie aan huis voorzien maar ook in de praktijk.

Bedrijven

Fysio2you  is gespecialiseerd in het leveren van fysiotherapie aan bedrijven. In Amsterdam helpen wij al veel werknemers van grote en kleine bedrijven. Hierdoor verkomen we werkverzuim en stimuleren we de waardering van werknemers naar hun werkgever.

Fysiotherapie Aan huis Rotterdam 

Wij leveren voornamelijk fysiotherapie aan huis in Rotterdam maar ook in andere steden als Amsterdam. Doordat wij bij u thuis komen is onze behandeling veel effectiever dan in de praktijk. Wij kunnen namelijk daadwerkelijk zien waar uw klacht door onstaan. Wij kunnen  uw werkplek inspecteren en zo ook een gerichte lange termijn oplossing bieden.

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak online.

Voor vragen of het maken van een spoed afspraak bel of WhatsApp naar +31850041428

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

WhatsApp chat
© Fysio2You 2021
Fysio2you wordt beoordeeld met een 5 / 5 op basis van 45 beoordelingen.