Fysiotherapie Purmerend

Fysiotherapie Purmerend
Fysio2You komt zo snel mogelijk naar u toe, ook in Purmerend zijn wij actief. We verplaatsen ons vanuit Amsterdam en staan met de auto zo bij u voor de deur. Wij zijn flexibel, professioneel en creatief. Dit doen we door zo snel mogelijk een fysiotherapeut voor u paraat te hebben staan en vervolgens er alles aan te doen u weer beter te krijgen. De creativiteit zit al volledig in ons concept verwerkt. Wij zijn 7 dagen per week geopend en zijn ook in avond beschikbaar.

Wij worden vaak ingeschakeld bij acute klachten. Dan moet je denken aan dat je door je rug gaat of dat het in de nek schiet. Wij hebben zo onze technieken die op korte termijn goed kunnen helpen. Als de pijn dan weer wat verminderd is kunnen we aan de lange termijn werken. Ook zien wij andere klachten zoals runners knee, bppd, frozen shoulder, tennisarm, golfersarm, enkelverzwikking en nog veel meer. U kunt kijken of onderaan deze pagina of uw klacht erbij staat. Zo niet, dan is er een grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat wij ontzettend belangrijk vinden is dat alles goed meetbaar gemaakt wordt. Zo weten we of er progressie gemaakt wordt. Denk aan hoever u een beweging kunt maken vanuit een gewricht of de kracht van een spiergroep. Wij behandelen voor een deel hands-on denk aan massage, gewricht mobilisaties en dry needling. En een deel hands-off en dit zal bestaan uit oefeningen.

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee naar Purmerend.

Aan huis in Purmerend
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019