Fysiotherapie Hoofddorp

Fysiotherapie Hoofddorp
Fysio2You is in verschillende plaatsen in Nederland actief. We verplaatsen ons vanuit Amsterdam en staan met de auto zo bij u voor de deur in Hoofddorp. Wij zijn flexibel, professioneel en creatief. Dit doen we door zo snel mogelijk een fysiotherapeut voor u paraat te hebben staan en vervolgens er alles aan te doen u weer beter te krijgen. De creativiteit zit al volledig in ons concept verwerkt. Wij zijn 7 dagen per week geopend en zijn ook in avond beschikbaar. Wij kunnen u helpen bij veel verschillende klachten. Dit kunnen klachten zijn zoals runners knee, bppd, frozen shoulder, tennisarm, enkelverzwikking en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u helemaal onderaan deze pagina kijken. Mocht uw klacht er niet bij staan dan is er alsnog een grote kans dat wij deze behandelen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zien vaak mensen die door hun rug gaan of waarbij de nek vast schiet. Bij deze klachten komen wij vaak tot goed resultaat.

Onze behandelmethode bestaat voor een deel uit hands-on behandeling en een deel oefentherapie. De hands-on behandeling bestaat uit triggerpoint massage, mobilisaties en dry needling. De oefeningen kunnen bestaan uit oefeningen die uiteindelijk zullen toewerken naar het bevorderen van de functionaliteit van uw alle daagse leven.

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee naar Hoofddorp.

Aan huis in Hoofddorp
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019