Fysiotherapie Haarlem

Fysiotherapie Haarlem
Met Fysio2You zijn wij ook actief in Haarlem. Wij leveren fysiotherapie aan huis op kantoor en in de hotels. Wij proberen zo snel mogelijk bij u op locatie aanwezig te zijn. Wij zijn mobiel, flexibel en werken kwaliteitsgericht. Door ons creatieve concept zijn wij in staat om een ideale service voor u te zijn. Wij zijn 7 dagen per week geopend en zijn ook in avond beschikbaar.

Wij behandelen alle fysiotherapeutisch gerelateerde klachten die op locatie behandeld kunnen worden. Er kunnen uiteraard een aantal uitzonderlijke gevallen zijn. Als u hier vragen over heeft kunt u contact met ons opnemen. De klachten die wij heel vaak zien zijn acute rug-nekklachten. Maar ook de veel voorkomende kantoorklachten zoals nek, schouder en rug. Aantal specifiekere klachten die we zien zijn tenniselleboog, golferselleboog, skiduim, frozen shoulder en scoliose klachten. Dit zijn een aantal voorbeelden.

De therapie├źn die wij kunnen aanbieden op locatie zijn triggerpoint massage, dry needling, metingen, gewrichtsmobilisatie en oefeningen. Ook kunnen we buiten oefeningen gaan doen als dit bevorderlijk is voor het herstelproces. Zodra u weer terug wilt naar sportniveau is het van belang dat we daar in stappen naar toe werken. De laatste stappen zullen zijn het daadwerkelijk uitvoeren van de sport.

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee naar Haarlem.

Aan huis in Haarlem
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019