Fysiotherapie Bussum

Fysiotherapie Bussum

Beste bewoners van de gemeente Bussum. Wij kunnen met trots melden, dat wij van Fysio2You, actief zijn in Bussum. Dit betekent echter niet dat wij een vestiging hebben in Bussum. Wij introduceren namelijk een compleet nieuw concept. Wij verlenen fysiotherapie op locatie. Wij komen dus naar u toe. Dit kan bij u thuis, op kantoor of in een park. Zolang wij een behandelbank kunnen neerzetten, kunnen wij vrijwel overal werken.

Er zijn talloze voordelen aan ons concept. Wij snappen dat de werkdruk mensen verhinderd om naar de fysiotherapeut te gaan. Zo kunt u een lange tijd met een klacht rondlopen. Dit is vanaf nu compleet overbodig! Aangezien wij op locatie komen, kunnen wij snel u helpen met uw klacht zonder dat u daarvoor naar de praktijk hoeft. Ook kan het zijn dat u het huis niet kan verlaten. Of dat u het druk heeft met de kinderen. In al deze gevallen kunnen wij een oplossing bieden. Maar natuurlijk zijn wij er ook voor de mensen die het simpelweg gemakkelijker vinden.

Wij van Fysio2You beschikken over meerdere fysiotherapeuten. Dit zorgt ervoor dat wij u vaak dezelfde dag al kunnen helpen. Al onze fysiotherapeuten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling omtrent fysiotherapie. Dit zorgt ervoor dat wij zo goed mogelijk het beste behandelplan voor u kunnen samenstellen. Ook zorgt dit ervoor dat wij een groot scala aan klachten kunnen behandelen. Bij het behandelen maken we altijd gebruik van verschillende behandelmethodes. Zo bestaat een behandelplan altijd uit een deel hands-on en hands-off therapie.

Dus heeft u last van uw rug? Of heeft u andere klachten. Maak dan snel een afspraak. Dit kunt u doen door online contact te zoeken. Of door te mailen of bellen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij ons gaat het erom hoe wij u het snelst en het best kunnen helpen.  

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee naar Bussum.

Aan huis in Bussum
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019