Fysiotherapie Amsterdam

Zoals jullie zien zijn wij met Fysio2You actief in heel Amsterdam. Doordat we met de bakfiets ons van A naar B verplaatsen kunnen we overal parkeren en snel overgaan tot een fysiotherapie behandeling. Fysio2You is gestart vanaf december 2017. Dit concept is niet onopvallend gebleven in Nederland. Zo zijn er al verschillende media bedrijven die over de fysiotherapeut op de bakfiets geschreven hebben zoals het Parool, ’t AD, Arts en Auto, FysioPraxis, Hello Zuidas en Medisch Ondernemen. De fysiotherapie in Amsterdam is vanaf nu volop in beweging!

Wij werken ook samen met andere praktijken in Amsterdam. Zo zijn er bepaalde aandoeningen waar u langere revalidatie voor nodig heeft. In deze gevallen heeft u vaak ook een sportruimte nodig om deze revalidatie goed te laten verlopen en er het maximale uit te halen. In dit geval sturen wij u door naar een andere praktijk waarmee wij goed in contact staan.

U kunt op drie manieren een afspraak maken:
1. Door te Whatsappen of bellen
2. Door ons een mail te sturen
3. Door online in te boeken.

 

In Amsterdam zijn er heel veel fysiotherapiepraktijken. Daarom werd het tijd dat we dit is op een andere manier zouden gaan aanpakken. De zorg staat wel eens bekend als een stilstaande markt waar op dit vlak weinig beweging inzit, vanaf nu dus niet meer! Fysio2You heeft contact met verschillende soorten zorgverleners die ook op locatie mensen behandelen. Fysio2You behandeld mensen aan huis maar ook op kantoor of in de hotels in Amsterdam.Dus wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Wij bieden u:

  • Fysiotherapie aan huis
  • Fysiotherapie op kantoor
  • Fysiotherapie naar het hotel
  • Vandaag nog een afspraak!

Als u vandaag een afspraak maakt is ons streven altijd om dezelfde dag nog op uw locatie langs te komen.

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019