Fysiotherapie Amstelveen

Fysiotherapie Amstelveen
Wij zijn zowel in Amsterdam als in Amstelveen heel actief. Wij verplaatsen ons makkelijk vanuit de grote stad naar daarbuiten. Dit doen we met de zowel de fiets als met de auto. Ons doel is altijd om zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. We zijn een mobiel en professioneel bedrijf. Door onze creatieve manier van werken kunnen wij veel voor u betekenen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en zijn ook in avond beschikbaar.

Wij hebben veel specialisaties en kunnen u daardoor in de meeste gevallen helpen. Onderaan de pagina kunt u kijken of uw klacht erbij staat. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u contact met ons opnemen, grote kans dat wij u alsnog kunnen helpen. Wij zien veel acute klachten, zo gaan er veel mensen door hun rug of schiet de nek ineens vast. Door onze ervaringen met deze klachten kunnen wij u ook goed hierbij helpen. Ook zien wij klachten als tennisarm, golfersarm, skiduim, frozen shoulder, jumpers knee en scoliose klachten vaak.

Wij bieden hands-on behandelingen zoals triggerpoint massage, mulligan technieken en dry needling. Uiteraard meten we altijd vooraf en na de behandeling wat het resultaat is van onze therapie. Verder bestaan onze behandelingen uit oefentherapie zowel binnen als buiten. Met name als u weer bijna klaar bent uw gewenste sport uit te voeren dan kan het nuttig zijn om de therapie buiten voort te zetten.

Wij zijn voorzien van een draagbare behandelbank en nemen de gepaste meet en behandelmaterialen met ons mee naar Amstelveen.

Aan huis in Amstelveen
Waarom zou u nog de deur uitgaan als er een fysiotherapeut aan huis komt? Wij nemen alle benodigdheden met ons mee.

Kantoor
Door dat veel mensen veel uren op kantoor moeten maken komt het er vaak niet van om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom komen wij nu naar u toe.

Hotel
Na een lange vlucht hebben mensen vaak lichamelijke klachten. Wij lossen dit graag voor ze op.

 

Maak direct een afspraak

Bij ons kunt u op drie manieren een afspraak maken!

Bel of WhatsApp naar +31612723135.

Stuur een mail naar info@fysio2you.nl

Maak een afspraak online.

WhatsApp chat
© Fysio2You 2019